Το Strongbow δίνει γεύση στις golden hours του καλοκαιριού με το STRONGBOW YOUR DAY – GOLDEN HOUR DRINKS!




Το «STRONGBOW YOUR DAY – GOLDEN HOUR DRINKS» έρχεται να κάνει τις στιγμές σου πιο γευστικές, γεμάτες δροσιά! Την ώρα που δύει ο ήλιος και ο ουρανός παίρνει αυτό το υπέροχο, χρυσαφένιο χρώμα, την «golden hour» της ημέρας, ο προορισμός γίνεται ένας: όπου πηγαίνει το Strongbow!

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε εβδομάδα του Ιουλίου, τις Πέμπτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, από τις 19:30 έως τις 23:30. Δημοφιλή μπαρ της Αθήνας, γεμίζουν με γεύσεις μηλίτη. Για τις ημέρες της ενέργειας, όσοι αναζητήσουν την εμπειρία που χαρίζει το Strongbow, θα μπορούν να απολαύσουν τον αγαπημένο τους μηλίτη, αλλά και τα απολαυστικά Strongbow cocktails, σε ειδική τιμή.

Διάλεξε τη γεύση που ταιριάζει στη διάθεσή σου, ανάμεσα στο κλασικά αγαπημένο Strongbow Gold Apple, για την απόλυτη γεύση μήλου , το Strongbow Red Berries για το ιδανικό πάντρεμα μήλων με μούρα, αλλά και το νέο Strongbow Cucumber & Mint, τον απόλυτο συνδυασμό μήλων, με δροσιστικές νότες από αγγούρι και μέντα.

Το Strongbow είναι ιδανικό για κάθε γευστική πρόκληση, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στην κάθε συζήτηση με τους φίλους τη μαγική Golden Hour της ημέρας!

Όσοι αγαπούν τις συναντήσεις με φίλους κι αναζητούν τη μοναδική γευστική εμπειρία του Strongbow, μπορούν να δώσουν ραντεβού στο αγαπημένο στέκι της πόλης και να απολαύσουν τις τρεις γεύσεις του μηλίτη Strongbow, αλλά και υπέροχα cocktails, με μοναδικές συνταγές από τις 3 γεύσεις Strongbow, για κάθε γευστική παλέτα.

Ο μηλίτης Strongbow, είναι ένα φυσικό αλκοολούχο ποτό, που παράγεται με χυμό από ζύμωση προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Έχει γλυκιά και δροσιστική γεύση, είναι πλούσιο σε φυσικά αρώματα και έχει 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν ένα ξεχωριστό αλκοολούχο ποτό και να «ξαφνιάσουν τη μέρα τους».

#StrongbowYourDay #GoldenHourDrinks #Strongbow

Όλες οι πληροφορίες στο strongbow.gr/goldenhourdrinks



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Το Strongbow δίνει γεύση στις golden hours του καλοκαιριού με το STRONGBOW YOUR DAY – GOLDEN HOUR DRINKS!