«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

Το podcast της μπύρας Μάμος για τα πάθη και τα λάθη είναι γεγονός!




podcast ΜΑΜΟΣ «Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

Η σειρά podcast ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία έρχεται! Ένα podcast εμπνευσμένο και αφιερωμένο, στο πάθος και το μεράκι των ανθρώπων, αλλά και στα λάθη που τους οδήγησαν στο σήμερα, από την μπύρα που… «Εζυμώθηκε με Πάθος».

Ο Λάμπρος Φισφής – που είναι ο «Πάθος» – και ο Διονύσης Ατζαράκης – που είναι ο «Λάθος» – συντονίζουν – και ενίοτε αποσυντονίζουν – υποδεχόμενοι σε 4 μοναδικά επεισόδια τον ηθοποιό @pygmalion_dadakarides (Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη), τον instagrammer φωτογράφο @Spathumpa (Κώστας Σπάθης), την εμπνευσμένη σχεδιάστρια μόδας Nidodileda (Τόνια Μητρούδη) και τα φοβερά και τρομερά Ancient Memes (Πέτρος Ντόκος & Κώστας Κρίνος). Οι εκλεκτοί καλεσμένοι μιλούν με την συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ, για τις σκέψεις, τις συμπτώσεις και τα λάθη που τους οδήγησαν να ασχοληθούν με το δικό τους πάθος. Οι ερωτήσεις του «Πάθους» (Λάμπρος Φισφής) επικεντρώνονται στην αγάπη του καλεσμένου για το αντικείμενό του, τις επιτυχίες του και τα συναισθήματά του για αυτό που κάνει, ενώ οι ερωτήσεις του «Λάθους» (Διονύσης Ατζαράκης) που παρεμβάλλονται για να προσγειώνουν την συζήτηση με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, «φωτίζουν» σημεία της ιστορίας που κρύβουν παγίδες, δυσκολίες, αμφιβολίες και ευτράπελα.

Μπύρα ΜΑΜΟΣ από το 1876

Ο Πέτρος Μάμος, ο 1ος Έλληνας Διπλωματούχος Ζυθοποιός αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του και την αγάπη του για την τέχνη της ζυθοποίησης. Κυνήγησε το όραμα του σε μία τελείως διαφορετική εποχή από αυτή που ζούμε σήμερα, η οποία όμως είχε πάλι πολλές προκλήσεις και εμπόδια. Η μπύρα του αποτελεί ζωντανό παράδειγμα του πόσο μακριά μπορεί κάποιος να φτάσει διατηρώντας το πάθος του ασίγαστο.

Με βασικό δημιουργικό όχημα το πάθος, σε οποιαδήποτε μορφή και έκφραση του, η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται να γεφυρώσει τις προκλήσεις του χθες, με το σήμερα. 4 διαφορετικοί δημιουργοί από το χώρο του θεάτρου, της μόδας, της φωτογραφίας και της επικαιρότητας στα Social Media, μοιράζονται τις θετικές και τις αρνητικές πτυχές από τις ιστορίες τους και μας εμπνέουν να υψώσουμε τα ποτήρια μας σε ό,τι εκεί έξω, «Εζυμώθηκε με Πάθος». Μείνετε συντονισμένοι!

Λίγα λόγια για την ιστορία της ΜΑΜΟΣ

Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκινάει από το 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις. Ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός. Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία. Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλισσε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές. Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της. Ο Πέτρος Μάμος είχε προσαρμόσει την μπύρα στην ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές προτιμήσεις. Ήταν μια μπύρα που έβρισκε κάποιος στη Μεγάλη Βρετάνια, αλλά και στο μεγαλύτερο ζυθοπωλείο της Αθήνας. Μια ελληνική μπύρα που εξάγονταν στο εξωτερικό και ήταν το πρώτο ελληνικό προϊόν ζύθου το οποίο έλαβε διεθνή βραβεία: χρυσό βραβείο αγνότητας και γεύσης στη Διεθνή Έκθεση της Τεργέστης το 1898, Δίπλωμα Τιμής μετά Χρυσού Μεταλλίου στη Διεθνή έκθεση Αθηνών.

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ, Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και την παραγωγή των δύο μαρκών μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες.Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Δράσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Διακρίσεις

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων. FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP). ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»