Μπύρα και ποδόσφαιρο με το Gillette Football Club

Football.Biere.WolfsburgΤο Gillette Football Club είναι ένα YouTube κανάλι που αναμεταδίδει γκολ, τα κυριότερα στιγμιότυπα και παρασκήνια από τις top football leagues και clubs καθώς και στατιστικά, αυθεντικό περιεχόμενο και αποκλειστικά προγράμματα.


Το Gillette Football Club περιέχει HD quality video στο YouTube από τους ομίλους με τους οποίους έκλεισε ειδικές συμφωνίες, μεταξύ των οποίων η La Liga της Ισπανίας, η Ligue 1 της Γαλλίας, η Serie A της Ιταλίας, η Bundesliga της Γερμανίας, και η US Major League Soccer, πάνω από 50 διαφορετικά clubs, μεταξύ των οποίων και η Manchester City FC, Chelsea FC, και η FC Barcelona και θα διαθέτει περιεχόμενο από τους TalkSport και το ESPN.

Γίνετε τώρα μέλος στο Gillette Football Club και απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα!

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Gillette Football Club είναι ότι το περιεχόμενο είναι προεπιλεγμένο από τον χρήστη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Κατά τη διαδικασία εγγραφής, οι φίλαθλοι επιλέγουν τα πρωταθλήματα και τους ομίλους που τους ενδιαφέρουν και ενημερώνονται για τα τελευταία βίντεο τη στιγμή που είναι διαθέσιμα, αλλά έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους στιγμιότυπα και γκολ και on demand.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η συνεργασία με την εταιρεία Squawka που έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό δείκτη απόδοσης των παικτών. Αναλύοντας περισσότερες από 2,5 εκατ. κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ο δείκτης προσφέρει μια εμπεριστατωμένη οπτική των καλύτερων παικτών και ομάδων στην Ευρώπη, επιτρέποντας στους φιλάθλους να γίνουν ειδήμονες του ποδοσφαίρου.

Το κανάλι διαθέτει αποκλειστικά ψυχαγωγικά προγράμματα και νέες λειτουργίες όπως social gaming, συνεντεύξεις με ποδοσφαιριστές και προπονητές και behind the scenes videos.

Το Gillette Football Club αλλάζει το παιχνίδι και τον τρόπο που οι οπαδοί του ποδοσφαίρου βλέπουν το ποδόσφαιρο, επιτρέποντας στους χρήστες να είναι ο φίλαθλος, ο ειδήμονας και ο παίκτης και όλα αυτά σε ένα μόνο μέρος!

Γίνετε τώρα μέλος στο Gillette Football Club και απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα!

Μάλιστα, για κάθε εγγραφή, η Gillette θα προσφέρει $1 στον οργανισμό streetfootballworld, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής των νεαρών ατόμων σε όλο τον κόσμο, μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Μπύρα και ποδόσφαιρο με το Gillette Football Club