«Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;»
Μετά την περσινή επιτυχία, επαναλαμβάνουμε αυτή τη ζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς επίδοξους ζυθοποιούς. Βασική εισήγηση: Στέφανος Μπαρμπερόπουλος (Ζυθοποιός, GR-Inox). Στη συνέχεια πέντε μικροζυθοποιοί απαντούν σε δύο ερωτήματα:
α) Τι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε προτούν μπείτε σ’ αυτήν την περιπέτεια και
β) Ένα λάθος που οπωσδήποτε πρέπει να αποφύγετε.
Θα τελειώσουμε με 30’ ερωταποκρίσεων.
Σάββατο 17/10/15, 12:30 – 13:30, The Hub Events, Αθήνα
0 thoughts on “Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;”