Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;

«Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;»
Μετά την περσινή επιτυχία, επαναλαμβάνουμε αυτή τη ζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς επίδοξους ζυθοποιούς. Βασική εισήγηση: Στέφανος Μπαρμπερόπουλος (Ζυθοποιός, GR-Inox). Στη συνέχεια πέντε μικροζυθοποιοί απαντούν σε δύο ερωτήματα:


12039774_608887915915734_2743767003675593249_nα) Τι πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε προτούν μπείτε σ’ αυτήν την περιπέτεια και

β) Ένα λάθος που οπωσδήποτε πρέπει να αποφύγετε.

Θα τελειώσουμε με 30’ ερωταποκρίσεων.

Σάββατο 17/10/15, 12:30 – 13:30, The Hub Events, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Πώς θα γίνω μικροζυθοποιός;