Μάσκα προσώπου με μπύρα, η ομορφιά περνάει από το ποτήρι!

beer-faceΜάσκα προσώπου με φράουλες και μπύρα
Πολτοποιούμε 2-3 φράουλες. Ανακατεύουμε με ½ κουταλιά τής σούπας μπύρα. Απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε να δράσει για 20-25 λεπτά. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.



Αυτή η απλούστατη μάσκα είναι φανταστική για όσους έχουν μαύρα στίγματα. Αλλά βοηθάει και γενικότερα, αφού ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει την υφή του.

Μάσκα προσώπου με μπύρα και ασπράδι αυγού
Χτυπάμε το ασπράδι από 1 αυγό. Προσθέτουμε ¼ τής κουταλιάς (σούπας) μπύρα, και λίγες σταγόνες από εκχύλισμα αμυγδάλου (το βρίσκουμε σε φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων). Ανακατεύουμε, απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε να στεγνώσει. Μετά από 15-20 λεπτά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
Αυτή η μάσκα ζωντανεύει το κουρασμένο δέρμα και του χαρίζει φυσική λάμψη.

Μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας
Σε 1 κουταλιά σούπας μαγιά μπύρας προσθέτουμε τόσο γιαούρτι όσο για να δημιουργηθεί ένα αραιό μίγμα. Στρώνουμε τη μάσκα στις λιπαρές περιοχές τού προσώπου πατώντας με τα δάχτυλα, και αφήνουμε να στεγνώσει. Μετά από 15-20 λεπτά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
Αυτή η μάσκα είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες. Η μαγιά μπύρας είναι πλούσια σε σύμπλεγμα βιταμινών Β, οι οποίες βελτιώνουν την κυκλοφορία τού αίματος, πράγμα που επισπεύδει την αντιμετώπιση των φλεγμονών.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Μάσκα προσώπου με μπύρα, η ομορφιά περνάει από το ποτήρι!