KaiserBlonde, αυτή είναι η ξανθιά που θες και μοιράζει πλούσια δώρα!

Η ξανθιά μπύρα που ξεχωρίζει με την υπέροχη ελαφριά γεύση της και τη δροσερή της αίσθηση, η Kaiser Blonde, έρχεται ανανεωμένη με νέα συσκευασία και «προκαλεί» το κοινό να συμμετέχει σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα στο ραδιόφωνο και στο facebook, οι οποίοι φυσικά πλαισιώνονται με μια φρέσκια ραδιοφωνική καμπάνια!


pilsner_logoΜε το slogan: «Kaiser Blonde. Η ξανθιά που θες» η Kaiser Blonde αποδεικνύει ότι το γήπεδο, τα αμάξια, η πόκα και τα μαστορέματα, δεν είναι μόνο ανδρικές υποθέσεις! Γιατί τώρα, υπάρχει μια ξανθιά, που εκτός από ωραία, είναι και γνώστρια των αντρικών θεμάτων και μπορεί να συνοδεύει τους άντρες επάξια σε κάθε αγαπημένη τους ασχολία! Τα νέα ραδιοφωνικά spots της Kaiser Blonde  εκπέμπουν για όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Και επειδή αυτή η ξανθιά είναι για… «φίλημα», η Kaiser Blonde καλεί το κοινό να μπει στην σελίδα της Kaiser στο Facebook για να συμμετάσχει στον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό του καλοκαιριού, εμπνευσμένο από τη γνωστή σε όλους μπουκάλα, με τίτλο «Kiss the blonde»! Από 15/6 έως 19/7, μέσω του «Kiss the blonde» κάθε εβδομάδα 10 τυχεροί θα κερδίζουν από 1 κιβώτιο Kaiser Blonde, ενώ στο τέλος του διαγωνισμού 3 τυχεροί με κλήρωση θα κερδίσουν ένα 3ημερο ταξίδι στην Σαντορίνη, ένα iPad Mini και μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή! Η Kaiser Blonde είναι χωρίς αμφιβολία η ξανθιά που θες, τώρα και με ανανεωμένη εμφάνιση με έντονες λευκές πινελιές!

Αναζητήστε την απόλυτη ξανθιά Kaiser Blonde με τη νέα της λευκή εμφάνιση και κερδίστε τα μοναδικά δώρα που προσφέρει μέσα από το «Kiss the blonde»!



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “KaiserBlonde, αυτή είναι η ξανθιά που θες και μοιράζει πλούσια δώρα!