Kaiser Reflections Young Photographers Contest 2018

Η Kaiser, Νο1 μπύρα Pilsner στην χώρα μας, θέλοντας να υποστηρίξει έμπρακτα τη νέα γενιά φωτογράφων, δημιουργεί, σε συνεργασία με τον ΑΚΤΟ, τον διαγωνισμό φωτογραφίας Kaiser Reflections Young Photographers Contest 2018” .


Η  Kaiser, εμπιστεύεται τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους νέους να ζήσουν μία προσομοίωση πραγματικών απαιτήσεων διαφημιστικής φωτογράφισης, δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές, φακούς και ενότητες φωτογράφησης.

Οι προπτυχιακοί σπουδαστές φωτογραφίας, με την έμπειρη καθοδήγηση των καθηγητών τους, καλούνται να αποτυπώσουν με το φακό τους ένα ιστορικό brand και να εμπνευστούν από ένα από τα πιο εμβληματικά μπουκάλια μπύρας στην Ελλάδα. Με πρωταγωνίστρια την Kaiser, οι νέοι φωτογράφοι σκηνοθετούν εικόνες, αιχμαλωτίζουν στιγμές προσιτής πολυτέλειας και ρίχνουν φως στην ποιότητα και την πλούσια γεύση της πιο διάσημης Pilsner στην Ελλάδα.  Στο δίλημμα  “Μπύρα ή Kaiser;” οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ απαντούν με δημιουργικές φωτογραφίες και αποδεικνύουν ότι, όντως, η «Απόλαυση είναι θέμα Επιλογής»! Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού  στις αρχές Μαΐου θα βραβευτούν οι καλύτερες φωτογραφίες, εντός ή εκτός studio, για τρεις διαφορετικές κατηγορίες που αφορούν τις θεματικές ενότητες: Kaiser Gastronomy , Kaiser everyday life moments και  Kaiser product inspired shots.

Τα έργα των συμμετεχόντων θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από έμπειρα στελέχη του κλάδου της διαφήμισης, των media και φυσικά της φωτογραφίας.

Η Kaiser θα επιβραβεύσει τους νικητές του διαγωνισμού με δώρα αξίας 2.000€  ενώ φωτογραφίες θα παρουσιαστούν από την επίσημη ιστοσελίδα της Kaiser στο Facebook και στο Instagram. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής στη Gallery του AKTO με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες.

Η Senior Brand Manager της Kaiser, Γεωργία Ασκητοπούλου δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΑΚΤΟ Art & Design, στηρίζοντας έμπρακτα τα νέα ταλέντα στον κλάδο της φωτογραφίας και δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκφραστούν εμπνευσμένοι από την Kaiser! Θα συνεχίσουμε πάντα να αναζητούμε ευκαιρίες για να προωθούμε τους νέους φοιτητές και τις νέες ιδέες!»



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Kaiser Reflections Young Photographers Contest 2018