Intensive Beer Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2017

Το Beer Sommelier Course είναι ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο* πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπίρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο Beer Sommelier.
Σε συνεργασία με το «My Cava by Depot des Vins».



Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου:
Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 & Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017
Συνοπτικά το πρόγραμμα θα διεξαχθεί ως εξής:
Τόπος διεξαγωγής: Κάβα Δημητριάδη “Depot des Vins“, Μπουμπουλίνας 2 & Μακρυγιάννη Καλαμαριά
Ωράριο σεμιναρίων:  12.00 – 18.00
Διάρκεια σεμιναρίου: 12 ώρες
Διάρκεια εξέτασης: 1 ώρα
Κόστος για παρακολούθηση όλου του Course    250,00 €
Πιστοποίηση Beer Sommelier                            80,00 €
 – Τίτλοι θεμάτων :
1.    ΟΡΙΣΜΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ – ΥΓΕΙΑ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
2.    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ
3.    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: LAGER, ALE, ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
4.    SERVICE – ΛΙΣΤΑ – ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
6.    ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ
(Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπίρας)
* Παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης από το φορέα Staregister.
•    Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό & βεβαίωση παρακολούθησης
•    Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης (απευθείας στα γραφεία μας ή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό).
•    Κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης των συμμετεχόντων υπάρχει πιθανότητα αναβολής ή ακύρωσης του σεμιναρίου όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα επιστρέφονται.
Κρατήσεις:
T: 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6944441802 (13.00 – 20.00)
e-mail: info@geniusingastronomy.gr, geniusingastronomy@gmail.com



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Intensive Beer Sommelier Course @ Θεσσαλονίκη 2017