Μπιρο-διαγωνισμός Στο Instagram Με Το Hashtag #lovebeergr

Δώστε προσοχή: Αυτός είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρων μπιροδιαγωνισμός που έχει γίνει τελευταία.

Στα πλαίσια των εορτασμών των πεντηκοστών της γενεθλίων, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνει ένα διαγωνισμό με θέμα και αντικείμενο τη μπίρα. Ο οποίος είναι διαγωνισμός φωτογραφίας. Στο Instagram.

Intrigued; Κοίτα να δεις τι θα γίνει:




1) Τραβάς μια φωτογραφία με το κινητό, με θέμα σχετικό με το αγαπημένο μας ποτό. Οτιδήποτε, φτάνει να είναι πρωτότυπη και αισθητικά ενδιαφέρουσα (και να μην παραβιάζει τους όρους του διαγωνισμού, βεβαίως).

2) Την επεξεργάζεσαι, της βάζεις τα φίλτρα που θες, την κάνεις κούκλα, και την ανεβάζεις στο δημοφιλέστατο Instagram χρησιμοποιώντας στην περιγραφή το hashtag #LoveBeerGR. Κι αυτό ήταν. Έλαβες μέρος. 

3) Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες θέλεις, από τώρα μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Στη συνέχεια μια εκλεκτή κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 30 καλύτερες φωτογραφίες και αυτές θα τυπωθούν σε τετράγωνα πλαίσια και θα εκτεθούν σε ένα εκθεσιακό χώρο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Κανονική έκθεση! Με θέμα τη μπίρα!

Εκεί θα γίνουν και τα σχετικά πάρτι, happenings και μπιροevents, ενώ οι επισκέπτες της έκθεσης θα επιλέγουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες. Οι τρεις δημοφιλέστερες θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ οι δημιουργοί και των 30 έργων στο τέλος της έκθεσης θα πάρουν τις φωτογραφίες σπίτι τους.

Οπότε τι περιμένεις; Διάλεξε τη μπίρα που προτιμάς, γέμισε το ποτήρι (ή τα ποτήρια), σκέψου ευφάνταστα concept και ενδιαφέρουσες γωνίες λήψης, και κατάπληξε τα πλήθη.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείς να δεις στο lovebeer.gr.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

One thought on “Μπιρο-διαγωνισμός Στο Instagram Με Το Hashtag #lovebeergr

  1. Πίνγκμπακ: Η αγαπημένη μπύρα του καλοκαιριού | Μπυρα, blog about beer

Τα σχόλια είναι κλειστά.