Η μπύρα ΜΥΘΟΣ διοργάνωσε το πιο δροσιστικό πάρτι του καλοκαιριού!

Την Τρίτη 16 Ιουλίου η μπύρα Mythos διοργάνωσε το πιο δροσιστικό πάρτι του καλοκαιριού, στον ατμοσφαιρικό χώρο του bar ISTIOPLOIKOS στο Μικρολίμανο! Με τη «δίψα να πάνε πιο πέρα» οι φίλοι της μπύρας Mythos πέρασαν μια όμορφη βραδιά όπου πρωταγωνίστησαν η Μαρία, η Αργυρώ και η πεταχτούλα η Έλενα, τα πανέμορφα καΐκια από το αγαπημένο διαφημιστικό σποτ της Mythos!


mythos-beer-sally-weigandΜε πηγή έμπνευσης την τελευταία διαφημιστική της καμπάνια και την υπέροχη «Θαλασσογραφία» του Διονύση Σαββόπουλου, η μπύρα Mythos υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στο ξεχωριστό περιβάλλον του ISTIOPLOIKOS, πλαισιωμένο από το απέραντο ελληνικό γαλάζιο, από όπου ξεπρόβαλαν τα τρία όμορφα καΐκια του διαφημιστικού σποτ της Mythos δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.

Πέρα από τον πρωταγωνιστή της διαφημιστικής καμπάνιας Μάρκο Μαδιά και του υπόλοιπου cast, στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Γιώργης Λαμπαθάκης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Τζένη Θεωνά και η Ιωάννα Πηλιχού οι οποίοι απήλαυσαν την αγαπημένη τους μπύρα Mythos και τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει για τους φίλους της ειδικά για την ημέρα!

Και αυτό το καλοκαίρι η μπύρα Mythos, που συνδυάζει μοναδικά ελληνικά στοιχεία όπως η ομαδικότητα, η καλοκαιρινή διάθεση και το πάθος, αποτελεί την έμπνευση για να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα πιο πέρα…και αν το πούμε, οι φίλοι θα έρθουν!Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

0 thoughts on “Η μπύρα ΜΥΘΟΣ διοργάνωσε το πιο δροσιστικό πάρτι του καλοκαιριού!