Η Fischer στηρίζει για 7η χρονιά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 1η Μαρτίου και η μπίρα Fischer, όπως πάντα πιστή στο ραντεβού της, κάνει το πρώτο βήμα της φετινής κινηματογραφικής της πορείας στην συμπρωτεύουσα, απονέμοντας για 7η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer! Από τη 1 έως τις 10 Μαρτίου 2019, η Θεσσαλονίκη θα υμνήσει την τέχνη του ρεαλισμού με άφθονες κινηματογραφικές στιγμές που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να βιώσει.

Οι Νατάσα Λαγού,Brand PR Manager Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Αλέξανδρος Μπαλτατζής, Marketing Manager International Premium Brands Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Ελίζ Ζαλαντό, Γενική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager Fischer, Μαίρη Ρετσίνα, Νικόλας Αγγελής, Γιώργος Αβανίτης, Πρόεδρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κατσούγκρης, Υπεύθυνος Χορηγιών της Αθηναϊκής ΖυθοποιίαςΣτο πλαίσιο της τελετής έναρξης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 στο Ολύμπιον, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «Μαριάν & Λέοναρντ: Λόγια αγάπης» του Νικ Μπρούμφιλντ που αφηγείται ένα μεγάλο έρωτα: αυτόν του εμβληματικού singer/songwriter, Λέοναρντ Κοέν, με την νορβηγίδα μούσα του, Μαριάν Ιλέν.

Λίγο πριν την τελετή έναρξης, ο Παναγιώτης Μένεγος ως ambassador της ενέργειας “StarringFischer έστρωσε για πρώτη φορά φέτος το «πράσινο χαλί» της Fischer και υποδέχθηκε μία σειρά από εκλεκτούς καλεσμένους για σύντομα αλλά περιεκτικά live interviews. Από πλευράς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ,έδωσαν το παρών ο Επικεφαλής Προγράμματος, Γιώργος Κρασσακόπουλος και η Γενική Διευθύντρια, Ελίζ Ζαλαντό. Επίσης, ο δημοσιογράφος του Αθηνοράματος, Ιωσήφ Πρωϊμάκης, η συντάκτρια του Flix.gr, Πόλυ Λυκούργου και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής, Κωστής Ζαφειράκης έδωσαν την δική τους διάσταση του Φεστιβάλ και της Θεσσαλονίκης. Ο σκηνοθέτης-παραγωγός, Ανδρέας Σιαδήμας, μίλησε μεταξύ άλλων για το ντοκιμαντέρ του «Ματαρόα: Το ταξίδι συνεχίζεται» που συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Ρετσίνα και ο ηθοποιός, Νικόλας Αγγελής, «πάτησαν» το πράσινο χαλί και μίλησαν με τον Παναγιώτη Μένεγο για το σινεμά και όχι μόνο.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!

Fischer, Its About Taste.

#StarringFischer #FischerBeer / #ItsAboutTaste / #tdf21Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

0 thoughts on “Η Fischer στηρίζει για 7η χρονιά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης