Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μας κάνει ένα γεύμα γευσιγνωσίας

WP_001264

Την περασμένη εβδομάδα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσκάλεσε σε ένα γεύμα γευσιγνωσίας κάποιους από τους λάτρεις της μπύρας.


Εκεί με την βοήθεια του σομελιέ Γιώργου Λουκάς συνδυάσαμε τις γεύσεις του φαγητού με τις ανάλογες μπύρες.

Και θα μου πεις, σομελιέ για την μπύρα; Ναι, γιατί η μπύρα δεν είναι μόνο η lager της παραλίας και της ταβέρνας. Η μπύρα είναι ένα ποτό με τεράστια γκάμα σε γεύσεις, αποχρώσεις και εμπειρίες.

Πριν το φαΐ μας σερβιρίστηκε η νέα Amstel Radler που με την γεύση λεμονιού και το χαμηλό αλκοόλ την πίνεις σαν αναψυκτικό.

Η Heineken συνόδεψε το βραστό χταποδάκι με τα λαχανικά και η Amstel Pilsener τα φρέσκα μανιτάρια. Ακολούθησε η ΒΙΟΣ 5 με γεμιστή πατάτα και φτάσαμε στο κυρίος πιάτο με την Erdinger που συνόδεψε το κατσικάκι με το πλιγούρι. Στο τέλος η Amstel Bock με το γλυκό, μους σοκολάτας με άρωμα πορτοκάλι, ολοκλήρωσε την γευστική πανδαισία που μας χάρισε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο «Καφε Αβησσυνία».

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα πιάτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πιάτα αυτά είναι από τον κατάλογο του «Καφε Αβησσυνία» και δεν φτιάχτηκαν για την περίσταση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην communication effect για την τιμή που μας έκανε.

Beer tasting @beerbloggrBeer tasting @beerbloggrBeer tasting @beerbloggrBeer tasting @beerbloggramstel-bock_exposure



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία μας κάνει ένα γεύμα γευσιγνωσίας