«Επιτέλους μαζί, για να είμαστε και πάλι αντίπαλοι» το μήνυμα της Heineken, ως «Επίσημος Beer Partner» του UEFA EURO 2020™




H Heineken® είναι για πρώτη φορά ο επίσημος χορηγός μπίρας του UEFA EURO 2020™, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του φετινού καλοκαιριού που διεξάγεται σε 11 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις και το γιορτάζει με τη νέα της καμπάνια «Επιτέλους μαζί, για να είμαστε και πάλι αντίπαλοι».

Με περιορισμένη αθλητική δράση, η «δίψα» του κοινού για την ενέργεια και την αδρεναλίνη που προσφέρει το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ η ανάγκη των φιλάθλων να περάσουν όμορφες στιγμές παρακολουθώντας το αγαπημένο τους άθλημα αναμφισβήτητη.  

Στη νέα της καμπάνια, η Heineken®  γιορτάζει το ποδόσφαιρο, μας φέρνει όλους ξανά κοντά και αναζωπυρώνει το αίσθημα του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας. Οι μίνι-ταινίες της καμπάνιας παρουσιάζουν φιλάθλους αντίπαλων εθνικών ομάδων σε φιλικά «πειράγματα», στον πυρετό των μεγάλων ντέρμπι του  UEFA EURO 2020™.

Τα «πειράγματα» επιλύονται φυσικά με μια γουλιά από μια δροσιστική Heineken!  Παράλληλα, η υπεύθυνη κατανάλωση παραμένει πάντα στο επίκεντρο, καθώς η Heineken® 0.0 αποτελεί  αναπόσπαστο κομμάτι του τουρνουά σε όλη την Ευρώπη.

Η χορηγία της Heineken® με το UEFA EURO 2020™ σηματοδοτεί την παρουσία της Heineken® και της Heineken® 0.0 ως συνεργάτες στην κορυφαία διοργάνωση και περιλαμβάνει αποκλειστικά δικαιώματα διάθεσης μπίρας σε γήπεδα,  προνομιακή προβολή σε αγωνιστικούς χώρους, ψηφιακά δικαιώματα, προβολές αγώνων και δωρεές εισιτηρίων.

Παράλληλα η εταιρεία έχει ενεργοποιήσει παγκόσμιες τηλεοπτικές και ψηφιακές καμπάνιες. Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Heineken® θα απονείμει επίσης το βραβείο «Heineken Star of the Match» στο τέλος όλων των 51 αγώνων του τουρνουά.

Το UEFAEURO 2020™  πραγματοποιείται ήδη από τις 11 Ιουνίου μέχρι και τον μεγάλο τελικό τις 11 Ιουλίου. Για πρώτη φορά το πρωτάθλημα διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 11 Ευρωπαϊκές πόλεις: Άμστερνταμ, Μπακού, Σεβίλλη, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Γλασκόβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Απολαύστε την ποδοσφαιρική δράση του UEFA EURO 2020™  υπεύθυνα, μαζί με μια Heineken®!

#EnjoyTheRivalry #Heineken #Euro2020



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “«Επιτέλους μαζί, για να είμαστε και πάλι αντίπαλοι» το μήνυμα της Heineken, ως «Επίσημος Beer Partner» του UEFA EURO 2020™