H Heineken συνεργάζεται με τον Daniel Craig με αφορμή τη νέα ταινία «No Time To Die»




H πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας πραγματοποιήθηκε και στην Ελλάδα, όπου λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεδιψάσουν
με μια δροσιστική Heineken

Με ένα εορταστικό διαφημιστικό σποτ, η Heineken® ανακοίνωσε παγκοσίως την κυκλοφορία της νέας ταινίας του James Bond, «No Time To Die».

Η νέα καμπάνια είναι αφιερωμένη στους θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη ταινία του αγαπημένου τους πράκτορα και παρουσιάζει τον Daniel Craig να περιμένει υπομονετικά για την πρώτη απολαυστική γουλιά από μια παγωμένη μπίρα Heineken®, καταλήγοντας ότι τα καλύτερα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν.

Στην Ελλάδα, η πολυαναμενόμενη ταινία «No Time To Die» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με αγαπημένες προσωπικότητες, ανάμεσα στους καλεσμένους.

Στην λαμπερή πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο θέατρο Παλλάς, παρεβρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, που παρακολούθησαν πρώτοι τον Daniel Craig, να ενσαρκώνει τον θρυλικό πράκτορα για τελευταία φορά.

Κατά το διάλειμμα και μετά το τέλος της ταινίας, οι καλεσμένοιείχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικές Heineken® και Heineken 0.0®, από το ειδικά διαμορφωμένο bar του brandστο χώρο.

Τώρα που η αναμονή τελείωσε, μην χάνετε άλλο χρόνο, απολαύστε την νέα ταινία «No Time To Die» παρέα με μια δροσιστική Heineken®!

Εδώ και εδώ μπορείτε να παρακολουθήστε τα σποτς που προέκυψαν από τη συνεργασία της Heineken® με τον Daniel Craig.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “H Heineken συνεργάζεται με τον Daniel Craig με αφορμή τη νέα ταινία «No Time To Die»