Η Fischer απένειμε για 15η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Άποψη του κινηματογράφου “Ολύμπιον” λίγο πριν την τελετή λήξης του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςΤο 62ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» της πλατείας Αριστοτέλους, όπου έλαβε χώρα η εντυπωσιακή τελετή λήξης της φετινής διοργάνωσης. Η λάτρης του κινηματογράφου, της τέχνης και της δημιουργίας, μπίρα Fischer, για 15η συνεχή χρονιά έδωσε φωνή και δύναμη στην προτίμηση του κοινού, αναδεικνύοντας τις ταινίες εκείνες που συνεπήραν το μυαλό και ταξίδεψαν την ψυχή για να τις ξεχωρίσει. Αξιοσημείωτο είναι πως φέτος η μπίρα Fischer ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη φωνή των σινεφίλ, απονέμοντας έξι βραβεία αντί για τέσσερα, συσφίγγοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο τις σχέσεις με το Φεστιβάλ και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για τον κινηματογράφο.

Άποψη του κινηματογράφου “Ολύμπιον” λίγο πριν την τελετή λήξης του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

H Jeff Montana ήταν η φετινή παρουσιάστρια της τελετής λήξης του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η Jeff Montana, είναι καλλιτέχνης, ηθοποιός και ακτιβίστρια, καθώς και μέλος της κριτικής επιτροπής του φετινού Mermaid Award. Η ταινία που έριξε την αυλαία του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ήταν «Το Παρίσι, 13ο Διαμέρισμα», η οποία πραγματεύεται την ιστορία τριών κοριτσιών κι ενός αγοριού που δίνουν τον δικό τους ορισμό για το τι σημαίνει έρωτας σήμερα. Η ταινία αποτελεί την ελεύθερη διασκευή τριών ιστοριών του Αμερικανού καρτουνίστα Έντριαν Τομίνε και καταφέρνει να αποδώσει την πολύχρωμη παλέτα διαφορετικών πιθανών σχέσεων που γεννιούνται από τη ραγδαία επιθυμία.

Τα 6 Βραβεία Κοινού FISCHER που επιβράβευσαν την επιλογή του κοινού

Μέσα σε 10 περίπου μέρες χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 100 προβολές. Τόσο το κοινό της Θεσσαλονίκης, όσο και αυτό των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στήριξε με τη διαδικτυακή του ψήφο τις ταινίες της αρεσκείας του διαμορφώνοντας τα αποτελέσματα και δίνοντας στους νικητές τα Βραβεία Κοινού Fischer. Οι σινεφίλ και οι φίλοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους στην 7η τέχνη στηρίζοντας τον καθιερωμένο θεσμό για την ανάδειξη της καλύτερης ταινίας.

H Iωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager Fischer & International Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κατά τη διάρκεια της βράβευσης

Πιο συγκεκριμένα, οι ταινίες που ξεχώρισαν μέσα από τα βραβεία Fischer ήταν: Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του Διεθνούς Διαγωνιστικού του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απονεμήθηκε στην ταινία: «Αγέλη Προβάτων / Pack of Sheep» του Δημήτρη Κανελλόπουλου, (Ελλάδα – Σερβία – Αλβανία, 2021). Ενώ το Βραβείο Κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας – «Μιχάλης Κακογιάννης», αλλά και το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του διαγωνιστικού τμήματος Meet the Neighbors   απονεμήθηκε στην ταινία: «Ο άνθρωπος με τις απαντήσεις / Τhe man with the answers» του Στέλιου Καμμίτση, (Κύπρος – Ελλάδα – Ιταλία, 2020). Επιπλέον, Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του διαγωνιστικού τμήματος Film Forward  του 62ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απονεμήθηκε στην ταινία: «Η Μέρα Σήμερα»/ The Day Today» του Μαξάνς Σταματιάδης, (Γαλλία, 2021). Το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του τμήματος Ανοιχτοί Ορίζοντες κέρδισε η ταινία: «Ψίθυροι Πολέμου / Whispers Of War» του Φλόριαν Χόφμαν, (Γερμανία, 2021). Τέλος, το Βραβείο Κοινού Fischer για ταινία του τμήματος Ματιές στα Βαλκάνια: «Η Βασιλισσα Της Κυψελης / Hive» της Μπλέρτα Μπασόλι, (Κόσοβο* – Ελβετία – Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, 2021).

H Iωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager Fischer & International Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας παραδίδει το βραβείο Κοινού FISCHER για την ταινία του διαγωνιστικού τμήματος >> Film Forward, στον κο Μαξάνς Σταματιάδης, σκηνοθέτη της ταινίας Η μέρα σήμερα

Η Ιωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager της Fischer, απονέμοντας τα βραβεία στους καλλιτέχνες τόνισε: «Η αγάπη της Fischer για το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελεί πια κομμάτι του brand DNA της. Συμπορευόμαστε χρόνια μαζί αναδεικνύοντας την προτίμηση του κοινού και δίνοντας φωνή επιβράβευσης. Είναι χαρά μας που ξανασυναντιόμαστε και απονέμουμε τα Βραβεία Κοινού Fischer, που φέτος έγιναν έξι».

Στιγμιότυπο από το πάρτι που ακολούθησε μετά την τελετή λήξης

Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το Φεστιβάλ και το γεγονός ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες γέμισαν και πάλι με κόσμο, ήταν από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός. Σε συνδυασμό δε, με τη πιο σινεφίλ μπίρα που δεν είναι άλλη από τη Fischer έκανε τις κινηματογραφικές βραδιές να ξεχωρίσουν ακόμα πιο πολύ. To Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και η μπίρα Fischer ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Μάρτιο, στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η Άννα Μηλώση, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Ιωάννα Στρουμπή, Senior Brand Manager Fischer & International Brands της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με την Ελίζ Ζαλαντό, Γενική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την Μαρία Κονισιώτη, Jr Brand Manager International Premium Brands, τον Γιάννη Κατσούγκρη, Sponsorships Manager ης Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και την Μαρία Πολυβίου, Υπεύθυνη Τμήματος Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!

Fischer, Its About Taste.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischerΔιαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

0 thoughts on “Η Fischer απένειμε για 15η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης