Επίγευσις: Μουσική βραδιά ζύθου

Η αυλαία των «Ημερών Γαστρονομίας» κλείνει τη Κυριακή το βράδυ στο Μουσείο Μπενάκη με μουσική και παγωμένη μπίρα. Το κριθάρι άλλωστε αποτελεί την έμπνευση για τον λογότυπο της διοργάνωσης αλλά και βασικό συστατικό του ζύθου. Μια μοναδική μουσική βραδιά από τον παραγωγό του «Εν Λευκώ» Μανώλη Οικονόμου και υπό τη συνοδεία των «κρουστών» ζύθου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες των «Ημερών Γαστρονομίας». Και μια ευκαιρία να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες, απόψεις και ιδέες και να μοιραστούμε την επίγευση των εμπειριών που αποκομίσαμε από την τριήμερη εκδήλωση. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της μπίρας «ΑΛΦΑ».


600987_10152828084170133_444260371_n
17.00-19.00 Τhey are legion, they are food bloggers και έρχονται στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Η αρθρογράφος γαστρονομίας στην Huffington Post Έλενα Παραβάντη από το www.olivetomato.com, η αρθρογράφος στο Βήμα Gourmet, Βίκυ Κουμάντου από το www.tastefull.gr, ο Γιώργος Δέτσης από το www.greekfoodblogs.com, ο Τάσος Αντωνίου από το www.mamapeinao.gr και η Μαριάννα Χριστοφή από το Νηστικό Αρκούδι – www.toarkoudi.gr παρουσιάζουν την ιστορική διαδρομή του food blogging στην Ελλάδα.
Συντονίζει ο Ευτύχης Μπλέτσας

18.00-20.00 Live cooking session
Ευφάνταστες συνταγές με “ταπεινά” υλικά της ελληνικής γης από τον chef Βασίλη Πορή

19.00-19.30 Μην ενοχλείτε…την food stylist. Food styling sessions at foyer με την Tina Webb
Η food stylist Tina Webb σε μια παραστάση art de la table στο φουαγιέ του Μουσείου Μπενάκη εμπνευσμένη από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο χώρο. Συγκεντρωμένη στο μουσικό ηχητικό μοτίβο και στην ψυχή των υλικών που θα βρίσκονται στο τραπέζι της, θα αυτοσχεδιάσει, παρουσιάζοντας ad hoc μαγικές εικόνες food art.

Και φυσικά στις 20.00 οι μουσικές του Μανώλη Οικονόμου από τον εν Λευκώ και άφθονη παγωμένη μπίρα!

Επίγευσις: Μουσική βραδιά ζύθου



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Επίγευσις: Μουσική βραδιά ζύθου