Κατάλογος

Μπυραρια του Ρουντι

  1. Home
  2. »
  3. Μπυραρια του Ρουντι
Social profiles
Foursquare:
Description:

Η ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΙ
Η μπυραρία του Ρούντι άνοιξε το 1994 στα Χανιά, στα Μαχαιράδικα, ενώ από το 2007 βρίσκεται πίσω από τα Νεώρια, στην οδό Καλλεργών 16.Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μπύρες από όλον τον κόσμο, βελγικές, γερμανικές, αγγλικές, τσέχικες, ολλανδικές, ιρλανδικές, ελληνικές.... Θα βρείτε σταθερά πάνω από 100 ετικέτες μπύρας! Η Ελπίδα και η Αργυρώ θα βοηθήσουν την επιλογή σας, κάνοντάς σας τις κατάλληλες διερευνητικές ερωτήσεις ώστε τελικά να απολαύσετε την πιο ταιριαστή -ίσως και την πιο αναπάντεχη- μπύρα που θα φτιάξει το βράδυ σας!
Στου Ρούντι ξεκινάτε με την μπύρα, δεν μένετε όμως μόνο εκεί. Υπό τους ήχους τζαζ μουσικής μπορείτε να απολαύσετε ποικιλίες αλλαντικών, λουκάνικων και τυριών, ποικιλία κρητικών παραδοσιακών προϊόντων, χοιρινό κότσι, πηχτή, πατέ, σαλάτες... Με πολλή φροντίδα ο Ρούντι, Αυστριακός με λατρεία για την Ελλάδα, διαλέγει αλλαντικά και λουκάνικα από τη Νυρεμβέργη της Βαυαρίας και τυριά γκούντα σε διάφορες γεύσεις από την Ολλανδία. Το πάντρεμά τους με επιλεγμένα τοπικά προϊόντα απογειώνει τη γευστική εμπειρία...
Επισκεφθείτε τη μπυραρία όλον τον χρόνο, το χειμώνα καθημερινά πλην Κυριακής και Δευτέρας, και το καλοκαίρι όλες τις μέρες πλην Κυριακής, από τις 8.30 μ.μ.

Address:
ΚΑΛΛΕΡΓΩΝ 16, ΝΕΩΡΙΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ, Χανιά, Χανίων 73133
Categories list:

0 thoughts on “Μπυραρια του Ρουντι

Αφήστε μια απάντηση

Send message to moderator

0 thoughts on “Κατάλογος