Κατάλογος

GreekBeerShop.gr

  1. Home
  2. »
  3. GreekBeerShop.gr
Social profiles
Description:

Το GreekBeerShop.gr αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας, ανθρώπων με 20ετή εμπειρία στο χώρο της ποιοτικής μπύρας. Ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, αφού ασχολείται αποκλειστικά με τη διανομή Ελληνικής μπύρας και των συνοδευτικών της.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της Ελληνικής μικροζυθοποίας, αφού ως σκοπό έχει να κάνει γνωστή την εξαιρετική δουλειά των Ελλήνων ζυθοποιών και να διανέμει σωστά και με συνέπεια τα προϊόντα τους, ακόμα και στο πιο μικρό Ελληνικό χωριό και στο πιο απομακρυσμένο νησί μας.

Όλες οι Ελληνικές μπύρες παρελαύνουν στις σελίδες του GreekBeerShop.gr χωρισμένες ανά κατηγορία, με αναλυτική αναφορά στα χαρακτηριστικά της κάθε μιας. Τα εκλεκτά συνοδευτικά τους προερχόμενα από Έλληνες παραγωγούς είναι προσεκτικά επιλεγμένα πάντοτε απ' τους καλύτερους του είδους. Ακολουθείστε τις δικές μας προτάσεις και γευστικούς συνδυασμούς ή απλά κάντε τους δικούς σας και να ξέρετε ότι κανένα απ' τα προϊόντα δε θα σας απογοητεύσει.

Εκτός λοιπόν απ' τις αγορές σας μέσω του e - shop, μπορείτε να ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο χώρο της μπύρας στη χώρα μας. Ένα πλήρως ενημερωμένο blog λειτουργεί παράλληλα υποστηρίζοντας όλη την δραστηριότητα της μικροζυθοποίας με δελτία τύπου, άρθρα από έμπειρους αρθρογράφους, νέα και εκδηλώσεις που αφορούν την Ελληνική μπύρα, πρωτότυπες δημοσιεύσεις αλλά και αναδημοσιεύσεις από έγκυρα blogs, πάντα υπογεγραμμένα απ' τον γράφοντα.

Η πλήρης εικόνα του GreekBeerShop.gr ολοκληρώνεται με τη παρουσία μας στα social media. Με σεβασμό στη παράδοση και την ιστορία κάθε τόπου που παράγει τη δική του μπύρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα αναδεικνύουν και τα προϊόντα αλλά και τις ιδιαιτερότητες του καθ' ενός. Η καθημερινή ενημέρωση, τα νέα, οι προσφορές, οι διαγωνισμοί, οι γευστικές δοκιμές και οι κάθε είδους εκδηλώσεις θα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην αγαπημένη μας Ελληνική μπύρα.

Address:
Κωστή Παλαμά 80, Νίκαια, Αττικής 18452
Categories list:

0 thoughts on “GreekBeerShop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Send message to moderator

0 thoughts on “Κατάλογος