Κατάλογος

Bock Beer Restaurant

  1. Home
  2. »
  3. Bock Beer Restaurant
Social profiles
Description:

Βάζουμε στο boston έναν ανερχόμενο barman, τρεις αρχιτέκτονες, μια φοιτήτρια και μισό Γερμανό. Χτυπάμε καλά (shaken, not stirred) και φτιάχνουμε την κορυφαία ομάδα για να δημιουργηθεί το Bock Beer and Cocktail Restaurant."
´Ετσι απλά, λόιπον, πήραμε την απόφαση να μεταμορφώσουμε ένα βιοτεχνικό εργαστήριο του 1935 σε ένα χώρο ιδιαίτερο, με τούβλο και ξύλο, επενδυόμενοι στην άνεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα.
Το παλιό κτήριο του Μεσοπολέμου στην οδό Σπύρου Δοντά 9 στεγάζει την αγάπη μας για την Βορειοευρωπαϊκή κουζίνα σε συνδυασμό με την καλή μπύρα και ποτό.
Το menu ειναι επηρεασμένο αρκετά από τη νοτιογερμανική κουζίνα και οχι μόνο, και περιλαμβάνει ποικιλία λουκάνικων, αργοψημένο τραγανό χοιρινό κότσι, ξινολάχανο, ραβιόλια με ανάμικτο κιμά και σπανάκι σε ζωμό και το ψητό ζαμπόν γνωστό ως Leberkaese. Αξίζει να δοκιμάσετε την κλασσική βόρειο-ιταλική συνταγή μοσχαρίσιου Ossobuco με σάλτσα λαχανικών και λευκού κρασιού.
Οι πέντε βαρελίσιες μπύρες και η μεγάλη επιλογή ετικετών σε μπουκάλια θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εκτός από κλασσικά cocktails, και άλλα με βάση τη μπύρα!

Address:
Σπύρου Δοντά 9, Μακρυγιάννη, Αθήνα, Αττικής 11743
Categories list:

0 thoughts on “Bock Beer Restaurant

Αφήστε μια απάντηση

Send message to moderator

0 thoughts on “Κατάλογος