BeerLab 2016-17 το νέο πρόγραμμα του Beer Training της Ελλάδας.

Ανακοινώνεται το πλάνο για την σεζόν 2016-17, των προγραμμάτων και σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο BeerLab. Την παρούσα σεζόν, προστίθεται ένα νέο πρόγραμμα το Restaurant Staff Training, το οποίο απευθύνεται σε όσους απασχολούνται ως σερβιτόροι σε μπυραρίες, εστιατόρια και μπαρ. Σκοπός του είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις επιδεξιότητες για ακόμα καλύτερη επαγγελματική προσέγγιση και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα και σεμινάριο θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα.


beerlab-seminars-cover-2016Προγράμματα:

  • Basic Beer Training (5-19 Δεκεμβρίου 2016) – 36 ώρες
  • Restaurant Staff Training (9-24 Ιανουαρίου 2017) – 40 ώρες

Σεμινάρια:

  • Beer Introduction (15 Νοεμβρίου 2016) – 5 ώρες
  • Beer Service (27 Ιανουαρίου 2017) – 5 ώρες
  • Beer & Coffee (25 Ιανουαρίου 2017) – 3 ώρες
  • Cider at a glance (Άνοιξη 2017) – 3 ώρες

Μελλοντικά θα ανακοινωθούν και επιλεγμένες γευστικές δοκιμές (tastings) που θα διοργανωθούν από το BeerLab. Για πιο άμεση ενημέρωση εγγραφείτε στο newsletter μας.

Τα σεμινάρια μας στηρίζουν για μια ακόμη χρονιά σημαντικές εταιρείες του χώρου, ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες. Μπορείτε να βρείτε τους υποστηρικτές, σε κάθε πρόγραμμα και σεμινάριο.

 

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του παραπάνω προγράμματος (ημέρες, ώρες κλπ)



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “BeerLab 2016-17 το νέο πρόγραμμα του Beer Training της Ελλάδας.