Μπύρα Νήσος! Νέα τετραπλή διεθνής βράβευση!




Μπύρα Νήσος βραβευμένη και από το European Beer Challenge

Νέα τετραπλή διεθνής βράβευση και βράβευση έκπληξη για την ΝΗΣΟΣ PURE LAGER, την πρώτη μπύρα Νήσος που βγήκε σε κουτάκι !

Ο διαγωνισμός European Beer Challenge διεξήχθη στο Λονδίνο μέσω μιας διαδικασίας τυφλής δοκιμής και έδωσε στη μπύρα Νήσος 3 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο. Οι μπύρες Νήσος All Day Organic, Νήσος Pilsner, Νήσος Pure Lager πήραν χρυσό μετάλλιο & Νήσος Apocalipsi ασημένιο αντίστοιχα.

European Beer Challenge Medals

Το European Beer Challenge ανήκει στον μεγαλύτερο οργανισμό βραβείων ποτών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των CWSA & Women’s Wine & Spirits Awards. Στους κριτές συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίοι αγοραστές μπύρας της Ευρώπης, οι κορυφαίοι έμποροι λιανικής πώλησης, εισαγωγείς, διανομείς και χονδρέμποροι μπύρας. Ο διαγωνισμός αυτός προσφέρει στους Brewers την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ποιοτικές τους μπύρες σε μια ευρωπαϊκή σκηνή.

Η ομάδα European Beer Challenge με τους έμπειρους κριτές αναλύει προσεκτικά τις συμμετοχές μέσω μιας διαδικασίας τυφλής δοκιμής. Αυτή η εκτεταμένη διαδικασία λαμβάνει υπόψη όλα τα στοιχεία κάθε μπύρας, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης, του προφίλ γεύσης, των αρωμάτων και της δομής της μπύρας.

Αυτή η αμερόληπτη και εμπεριστατωμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι κάθε μπύρα δοκιμάζεται αντικειμενικά και έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες μάρκες μπύρας στον κόσμο.

Τα σκορ που δίνονται σε κάθε μπύρα συγκεντρώνονται και οι μπύρες με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε κατηγορία απονέμονται European Beer Challenge Medals σε αναγνώριση της αριστείας τους. Πολλά ευρωπαϊκά μετάλλια μπύρας Challenge μπορούν να απονεμηθούν σε μια κατηγορία, εφόσον επιτευχθεί το απαιτούμενο σκορ για το μετάλλιο.

Αυτά τα περιζήτητα μετάλλια ευρωπαϊκής μπύρας δίνουν στις μπύρες μια επιπλέον σφραγίδα έγκρισης και γεμίζουν με εθνική υπερηφάνεια εμάς! Για τη δική μας ελληνική μπύρα Νήσος!



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Μπύρα Νήσος! Νέα τετραπλή διεθνής βράβευση!