Η μπίρα Fischer παρούσα στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη online με μεγάλη επιτυχία

Βραβεία Κοινού Fischer




Την Κυριακή 14 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του online 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, απονέμοντας για άλλη μια χρονιά το Βραβείο Κοινού Fischer. Η ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, προσαρμοσμένη σε νέα δεδομένα και τεχνολογίες, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Φεστιβάλ, online.filmfestival.gr.

Η πρώτη φάση του online 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με 88% πληρότητα στις διαδικτυακές προβολές, επιβεβαιώνοντας ότι το κοινό που αγαπά την τέχνη, τη δημιουργία και το καλλιτεχνικό ταξίδι, βρίσκει τον τρόπο για να έρθει πιο κοντά, αψηφώντας την απόσταση από τις αίθουσες, που επιβάλλεται λόγω των συνθηκών . Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Φεστιβάλ, δόθηκε ένα επιπλέον βραβείο για την κατηγορία Top Docs.Oιθεατές παρακολούθησαν μοναδικές δημιουργίες από όλο τον κόσμο μέσα από τις οθόνες τους, με την ίδια διάθεση ανακάλυψης και ψυχικού εμπλουτισμού. Για άλλη μια φορά το κοινό, αγκάλιασε με ενθουσιασμό το θεσμό των Βραβείων Κοινού Fischer, που δίνει φωνή στην επιλογή του και τις προτιμήσεις του και συμμετείχε ενεργά με ψήφους. Η παρουσία του κοινού ήταν και φέτος εμφανής αφού έστω και διαδικτυακά, κόπηκαν περισσότερα από 20.000 εισιτήρια στην πρώτη ψηφιακή φάση του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Fischer, It’sAboutTaste.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Η μπίρα Fischer παρούσα στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη online με μεγάλη επιτυχία