Ο Πάμπλο Γκαρσία (πρώην τεχνικός του Πάοκ) πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ μπίρας εν όψη του Copa America




Σε διαφήμιση μπύρας στην πατρίδα του την Ουρουγουάη, πρωταγωνιστεί ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δείχνει να έχει ταλέντο και στην.. υποκριτική!

Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΑΟΚ συμμετέχει στο διαφημιστικό σποτ της μπύρας Pilsen για το Copa America (που έρχεται και θα διεξαχθεί στη Βραζιλία), σε ένα σποτ με πολύ ευφάνταστο σενάριο.

Το σενάριο θέλει τον 44χρονο προπονητή μαζί με άλλες μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου της χώρας στο παρελθόν να κάνουν τον ρόλο των φαντασμάτων!

Πιο συγκεκριμένα, ένας νεαρός μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει μπίρες και σκέφτεται να αγοράσει κάποιες άγνωστες μπύρες που είναι σε προσφορά. Τότε εμφανίζονται τα φαντάσματα του “Κανάριo” και άλλων παλιών διεθνών Ουρουγουανών(Ντιέγκο Πέρες, Αρέβαλο Ρίος, Ρίτσαρντ Μοράλες) γνώριμους για το σκληρό και παθιασμένο τους παιχνίδι.

Λίγο ο φόβος, λίγο το ότι το σκέφτεται, παραμένει πιστός στην Pilsen. Εκείνοι για να τον πείσουν ακούγεται να του λένε «Έχουμε πάρει 15 Copa America με την Pilsen και πας να την αλλάξεις μπύρα για να κερδίσεις κάποια πέσος;».

Απολαύστε το σποτάκι εδώ



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Ο Πάμπλο Γκαρσία (πρώην τεχνικός του Πάοκ) πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ μπίρας εν όψη του Copa America