Η μπίρα Fischer απένειμε το Βραβείο Κοινού στο 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που διεξήχθη για πρώτη φορά online!
Η ταινία που κέρδισε το κοινό είναι το «Un Fils/Ένας Γιος»

H μπίρα Fischer για 11η συνεχή χρονιά απένειμε το «Βραβείο Κοινού Fischer» και έμεινε πιστή στο ανοιξιάτικο ραντεβού της με το Γαλλικό κινηματογράφο! Η ταινία που κέρδισε το «Βραβείο Κοινού Fischer» είναι το «Un Fils/Ένας Γιος», σε σκηνοθεσία Mehdi M. Barsaoui και διανομέα στην Ελλάδα την εταιρεία Cinobo. Η πιο σινεφίλ μπίρα, συνεχίζει να επιβραβεύει τη δημιουργία παρά τις δυσκολίες! Φέτος για πρώτη φορά κράτησε συντροφιά στο κοινό που παρακολούθησε δεκάδες αξιόλογες γαλλόφωνες ταινίες, διαδικτυακά.

Την Τετάρτη 14 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου ΚινηματογράφουΕλλάδος απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού Fischer». Η ολοκλήρωση του Φεστιβάλ, προσαρμοσμένη σε νέα δεδομένα, προσέφερε τη χαρά της κινηματογραφικής εμπειρίας στην αίθουσα, αυτή τη φορά διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας του Φεστιβάλ, cinema.ifg.gr.

Μέσα σε 9 ημέρες, μοναδικές γαλλόφωνες κινηματογραφικές παραγωγές γέμισαν εικόνες τους χιλιάδες σινεφίλ, που τίμησαν το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, με την διαδικτυακή παρουσία τους. Φέτος, εφαλτήριο αποτέλεσε η επιθυμία της αντάμωσης που είναι πιο έντονη από ποτέ. Η ανάγκη για να βρεθούμε ο ένας κοντά στον άλλον δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για μοναδικές κινηματογραφικές γενεσιουργίες.

Το «Βραβείο Κοινού Fischer», αλλά και τις καρδιές των θεατών, απέσπασε η ταινία «Un Fils/Ένας Γιος» του Mehdi M. Barsaoui. Η νικητήρια ταινία απέδειξε πως οι οικογενειακοί δεσμοί και ο αγώνας για τη ζωή είναι πολύ ισχυροί για να σιωπήσουν.

Ο Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Θανάσης Σπυριδώνης, , δήλωσε σχετικά: “H φετινή χρονιά αποτελεί αναμφισβήτητα μία πρόκληση για όλους μας, σε όλους τους τομείς. Η τέχνη ωστόσο, η έμπνευση και η δημιουργία, ευτυχώς βρίσκουν πάντα τρόπο έκφρασης. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που για ενδέκατη συνεχή χρονιά, θα απονείμουμε το Βραβείο Κοινού Fischer. Η Fischer,η πιο σινεφίλ μπίρα, πιστεύει στην σημαντικότητα της 7η τέχνης και συνοδεύει γευστικά αυτή τη γιορτή, βοηθώντας το κοινό να αναδείξει με την ψήφο του  την ταινία που αγάπησε περισσότερο. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμβολή τους στη διοργάνωση του φεστιβάλ, και φυσικά στο κοινό που με την αγάπη του για τον Γαλλικό κινηματογράφο δίνει νόημα και αξία σε αυτό τον σημαντικό θεσμό”.

Με ευχή την επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες, η Fischer δίνει το επόμενο ραντεβού με την 7η τέχνη, με τους δημιουργούς και λάτρεις γαλλικών και γαλλόφωνων ταινιών.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με την απολαυστική συντροφιά της Fischer!

Fischer, It’s About Taste.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Fischer www.fischerbeer.gr

Fischer, Its About Taste

www.fischerbeer.gr  ,  www.facebook.com/FischerBeerGreece

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer

 #FFF21 #FestivalDuFilmFrancophoneΔιαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

0 thoughts on “Η μπίρα Fischer απένειμε το Βραβείο Κοινού στο 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που διεξήχθη για πρώτη φορά online!