Τηλεοπτική πρεμιέρα για τη μπύρα ΜΑΜΟΣ: Εζυμώθηκε με πάθος!

Μπύρα ΜΑΜΟΣ



Το «ασίγαστο πάθος» και το «άπαυστο μεράκι»

του τηλεοπτικού σποτ της μπύρας ΜΑΜΟΣ

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ που «Εζυμώθηκε με πάθος» έκανε πρεμιέρα με νέο τηλεοπτικό σποτ στους δέκτες μας, μέσα από ένα νοσταλγικό ταξίδι αυθεντικότητας.

Η νέα ταινία της ΜΑΜΟΣ, αποτελεί την απόδειξη πως όταν το ασίγαστο πάθος και το άπαυστο μεράκι «ζυμωθούν» με τη γνώση, την επιμονή, την καινοτομία και τη συνεχή εξέλιξη, δημιουργούν τον ελληνικό υγρό άρτο που απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα με την αυθεντική συνταγή του.

Το ταξίδι του Πέτρου Μάμου χρονολογείται μεταξύ  19ου και του 20ου αιώνα.

Ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από τα όνειρα του Πέτρου Μάμου, που θέλοντας να εξελίξει τα όσα ο πατέρας του Λορέντζος ξεκίνησε, φεύγει με προορισμό το Μόναχο για να σπουδάσει στην Ακαδημία Ζυθοποιών, επιδιώκοντας τη γνώση και την κατάρτιση.

Παράλληλα, εργαζόμενος σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη, μαζεύει εικόνες και εμπειρίες για να επιστρέψει στη χώρα του με τον τίτλο του πρώτου διπλωματούχου Έλληνα ζυθοποιού.

Η λαχτάρα του να μεταλαμπαδεύσει όλα όσα έμαθε, σε συνδυασμό με το πάθος του, τον οδηγούν στην Πάτρα όπου ίδρυσε το 1908 ένα νέο τεχνολογικά σύγχρονο ζυθοποιείο, εφάμιλλο των καλύτερων του εξωτερικού, ώστε να προσφέρει στους συμπατριώτες του την δυνατότητα να απολαύσουν και αυτοί μία καθαρώς ελληνικής δημιουργίας μπύρα, εξαιρετικής ποιότητας.

Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλιξε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές.

Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της.

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ γεννημένη στην Πάτρα,  γεφυρώνει μοναδικά το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την καινοτομία και ολοκληρώνει τα επικοινωνιακά της εργαλεία με ένα τηλεοπτικό σποτ, που εκφράζει τη μοναδική της προσωπικότητα.

Η  αυθεντική γεύση της μπύρας ΜΑΜΟΣ, περνάει μέσα από το χρόνο εμπλουτίζεται με αξίες, πάθος, μεράκι, γνώση και σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της, κατακτά και το τηλεοπτικό κοινό.

Μπύρα ΜΑΜΟΣ: Εζυμώθηκε με πάθος

Δείτε την νέα καμπάνια εδώ:

Λίγα λόγια για την ιστορία της ΜΑΜΟΣ:

Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκινάει από το 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο τουστην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις.

Ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός.

Με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία, με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία. Εισήγαγε εξαιρετικές ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς από τη Γερμανία και την Τσεχία και εξέλισσε τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές.

ΜΠΥΡΑ ΜΑΜΟΣ

Το στοιχείο της μπύρας ΜΑΜΟΣ που τη χαρακτηρίζει σε αυτό το πέρασμα των χρόνων είναι η απλότητα και η αυθεντικότητα ενός παραδοσιακού προϊόντος, σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα και γεύση της.

Ο Πέτρος Μάμος είχε προσαρμόσει την μπύρα στην ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές προτιμήσεις.

Ήταν μια μπύρα που έβρισκε κάποιος στη Μεγάλη Βρετάνια, αλλά και στο μεγαλύτερο ζυθοπωλείο της Αθήνας.

Μια ελληνική μπύρα που εξάγονταν στο εξωτερικό και ήταν το πρώτο ελληνικό προϊόν ζύθου το οποίο έλαβε διεθνή βραβεία:

χρυσό βραβείο αγνότητας και γεύσης στη Διεθνή Έκθεση της Τεργέστης το 1898, Δίπλωμα Τιμής μετά Χρυσού Μεταλλίου στη Διεθνή έκθεση Αθηνών.



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Τηλεοπτική πρεμιέρα για τη μπύρα ΜΑΜΟΣ: Εζυμώθηκε με πάθος!