Η Fischer Χορηγός Βραβείων Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η Fischer ως Χορηγός βραβείων Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στήριξε έμπρακτα το σύνθημα «Σινεμά με κάθε τρόπο!”




Οι ταινίες που απέσπασαν τα Βραβεία Κοινού Fischer είναι: «Η οδύσσεια του Βάση», «Digger», «Daniel ‘16» & «Γλυκέ μου Ματαδόρ»

Το 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έριξε την αυλαία του την Κυριακή 15 Νοεμβρίου διαδικτυακά, όπως ακριβώς πραγματοποιήθηκε, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των καιρών και των νέων συνθηκών της ζωής μας.


H περίοδος που διανύουμε είναι σίγουρα μία πρόκληση για όλη την ανθρωπότητα, σε όλους τους τομείς. Η τέχνη όμως και η δημιουργία, οφείλουν να βρίσκουν πάντα τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με το κοινό. Γι’ αυτό τον λόγο τα Βραβεία Κοινού Fischer δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την διοργάνωση. Ενθαρρύνουν, μέσα από έναν διαφοροποιημένο τρόπο επικοινωνίας, να ακουστεί η άποψη και η προτίμηση του κοινού.


Η Fischer, ως η πιο σινεφίλ μπίρα, έκανε φυσικά για 14η συνεχή χρονιά αισθητή την παρουσία της στο Φεστιβάλ, δίνοντας βήμα στο κοινό για να εκφράσει την άποψή του και υποστηρίζοντας έμπρακτα το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης «Σινεμά με κάθε τρόπο»!


Σε 11 ημέρες, από τις 5 έως και τις 15 Νοεμβρίου περισσότεροι από 80.000 θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά τις προβολές. Το κοινό παρακολούθησε συνολικά 177 ταινίες ,εκ των οποίων οι 31 ήταν μικρού και μεσαίου μήκους ταινίες, από 56 χώρες. Ξεχώρισε με την ψήφο του αυτές που του κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας προέκυψαν οι νικητές των Βραβείων Κοινού Fischer. Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης απέδειξαν – κόντρα στις αντιξοότητες – την αγάπη τους για την δημιουργία στηρίζοντας τον καθιερωμένο θεσμό για την ανάδειξη των καλύτερων ταινιών.

Βραβείο Κοινού

Συγκεκριμένα, το βραβείο κοινού Fischer Ελληνικής Ταινίας – Μιχάλης Κακογιάννης απέσπασε η ταινία «Η οδύσσεια του Βάση» του Βασίλη Παπαθεοχάρη (Ισπανία). Η ταινία «Digger» του Τζώρτζη Γρηγοράκη (Ελλάδα-Γαλλία) κέρδισε το βραβείο κοινού Fischer στην κατηγορία Διεθνούς Διαγωνιστικού. Από τα τμήματα «Ματιές στα Βαλκάνια» και «Meet the neighbors» βραβεύθηκε η ταινία «Daniel ‘16» (Ελλάδα) σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου. Τέλος, στην κατηγορία «Ανοιχτοί Ορίζοντες» βραβεύθηκε η ταινία: «Γλυκέ μου Ματαδόρ» του Ροδρίγο Σεπούλβεδα (Χιλή-Αργεντινή-Μεξικό).


Η Fischer, μεγάλος λάτρης της 7ης τέχνης, έδωσε για άλλη μια χρονιά τη δική της γεύση στο Φεστιβάλ, κρατώντας συντροφιά στους χιλιάδες σινεφίλ που παρακολούθησαν διαδικτυακά την φετινή διοργάνωση απολαμβάνοντας μοναδικές προβολές και στηρίζοντας έμπρακτα το σύνθημα «Σινεμά με κάθε τρόπο»!


Όλοι μαζί με αισιοδοξία ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις κορυφαίες δημιουργίες της έβδομης τέχνης για τον επόμενο Νοέμβριο, για τον εορτασμό του 62ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα τόσο της διαδικτυακής όσο και της φυσικής παρουσίας.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!
Fischer, It’s About Taste.

FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer

Περισσότερες πληροφορίες : www.fischerbeer.gr , www.facebook.com/FischerBeerGreece

FischerBeer #ItsAboutTaste



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Η Fischer Χορηγός Βραβείων Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.