Η 1664 Blanc επίσημος χορηγός στην 27η AXDW, για 3η συνεχή σεζόν.

Η Γαλλίδα star στο πλευρό της Εβδομάδας Μόδας, με τα New Designers Awards by 1664 Blanc.




Taste the French way of life!

Η διάσημη μπίρα 1664 Blanc, αποτελεί για 3η συνεχή σεζόν τον επίσημο χορηγό στο 27ο Athens Χclusive Designers Week. Υποστηρίζει τους νέους ταλαντούχους σχεδιαστές μέσω των βραβείων New Designers Awards by 1664 Blanc.

Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, η Εβδομάδα Μόδας μεταμορφώθηκε σε ένα digital fashion show. Προσκαλεί κοινό, fashionistas και λάτρεις της μόδας να παρακολουθήσουν διαδικτυακά fashion catwalks καθώς και backstage στιγμές. Μέσα από 7 ειδικά διαμορφωμένα επεισόδια, προβάλλουν αποκλειστικά τις δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.

Το 3ο επεισόδιο της digital Εβδομάδας Μόδας είναι  αφιερωμένο στους νέους δημιουργούς και τον θεσμό των New Designers Awards. Φυσικά, από την γαλλική μπίρα 1664 Blanc. Έξι ανερχόμενα ταλέντα διαγωνίζονται για σημαντικά βραβεία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών καθώς και τα 3 βραβεία: Best New Designer, Best Trendsetter και  Best Catwalk.

Δίνεται η ευκαιρία στους νέους να μας παρουσιάσουν την τέχνη τους, την οπτική τους και την ελπίδα τους μέσα από τις δημιουργίες τους. Με περηφάνια και συγκίνηση, η 1664 Blanc έχει γίνει αρωγός αυτής της παρουσίασης και υποστήριξε για ακόμη μία σεζόν τον θεσμό. Προσκαλεί τους νέους σχεδιαστές να σχεδιάσουν μια δημιουργία εμπνευσμένη από το Φεστιβάλ των Καννών, παρουσιάζοντας στο κοινό το δικό τους όραμα για τέχνη και δημιουργία.

New Designers Awards

Φέτος, στα ψηφιακά New Designers Awards, τα ανερχόμενα ταλέντα προσδίδουν μία σύγχρονη πινελιά στον κόσμο της ελληνικής μόδας. Δίνουν στο κοινό νέες ιδέες, έμπνευση και συγκίνηση για ένα μέλλον που θα γράψει τη δική του ιστορία. Άλλωστε, η 1664 Blanc, έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, τη σημασία του να βρίσκεται στο πλευρό της νέας γενιάς και να παρουσιάζει τους σχεδιαστές του αύριο.

Παρακολουθήσετε εδώ το επεισόδιο των New Designers Awards καθώς και όλα τα catwalks στη digital edition της  27ης AXDW. Θα προβάλλεται από Τετάρτη 18/11 στις 18:00 μέχρι και 22 Νοεμβρίου. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία της μόδας, στο δικό σας κόκκινο χαλί, παρέα με τη Γαλλίδα star, την 1664 Blanc!



Διαβάστηκαν σχετικά με την Μπύρα

Sorry. No data so far.

0 thoughts on “Η 1664 Blanc επίσημος χορηγός στην 27η AXDW, για 3η συνεχή σεζόν.